“Ne güzel iş”


Gerçekleştireceği alımlarda OrbisList’i tercih eden firmalar için ticaret çok karlı! Aradığı ürünü bulmak ve alım yapmak için, Türkiye’nin önde gelen firmalarının binlerce ürün teklifiyle yerlerini aldığı orbislist.com’u tercih eden en aktif ve en girişimci iki firma, dünya derbilerini yerinde izliyor!

 

Derbiye bileti nasıl bulurum?

2013 yılından bu yana onlarca firmanın faydalandığı kampanya kapsamında belirlenen maçlara gitmek çok basit! Orbislist.com’u ziyaret edin, dilediğiniz ürünü aratın, ilgilendiğiniz ürünü Net Mağazasında yayınlayan firmalarla orbislist.com vasıtasıyla iletişime geçerek kampanyaya katılmak için ilk adımlarınızı atmış olun...

 

OrbisList üzerinden yaptığınız alımlar, teyid edilmelerinin ardından size uçak bileti, konaklama ve maç bileti olarak geri dönsün!

En çok alımı siz yapın, dünya derbilerini yerinde izleyin...

Sırada hangi derbi var?

22 Kasım 2015 tarihinde Real Madrid – Barcelona maçını Madrid Santiago Bernabeu’da izleyebilirsiniz.

Kampanya hakkında detaylı bilgi almak için satış temsilcinizle irtibata geçmeyi unutmayın. (0216) 468 10 50 – kampanya@steelorbis.com

**Maça gitmeye hak kazanan talihlilerin, pasaport ve vize işlemlerinin sorumluluğu kendisine aittir.

**Pasaport ve vize işlemlerinden doğabilecek herhangi bir sıkıntıdan dolayı, talihlinin maça gidememesi durumunda, kazanılan hak, başka tarihli maça devredilemez.